xmas_image

<12/21 sat 〜12/25 wed>

ご予約は状況によって、お食事2時間制となります。

¥6,000 COURSE

Amuse

マカロン サレ

Today’s amuse

 

Appetizer

フォアグラガトー

Foie gras terrine

 

Main

オマール海老 又は 枕崎牛フィレ セップ茸

Pan-fried of Lobster

Or

Roasted of Makurazaki Beef and mushroom

 

Desserts

ショコラ

Chocolate and Caramel, Passion fruit

 

Café

6,000 yen (taxes not included)+10% service charge

¥8,000 COURSE

Appetizer

フォアグラガトー

Foie gras terrine

 

Fish

オマール海老

Pan-fried of Lobster

 

Meat

枕崎牛フィレ セップ茸

Roasted of Makurazaki Beef and mushroom

 

Desserts

ショコラ

Chocolate and Caramel, Passion fruit

 

Café

8,000 yen (taxes not included)+10% service charge

<12/21 sat 〜12/25 wed>

ご予約は状況によって、お食事2時間制となります。

¥22,000 COURSE

Amuse

マカロン サレ

Today’s amuse

 

1st Appetizer

河豚 伊勢海老
Puffer fish and spiny lobster

 

2nd Appetizer

フォアグラガトー

Foie gras terrine

 

Fish

オマール海老

Pan-fried of Lobster

 

Meat

枕崎牛フィレ セップ茸

Roasted of Makurazaki Beef and mushroom

 

Desserts

ショコラ

Chocolate and Caramel, Passion fruit

 

Café

22,000 yen (taxes not included)+10% service charge

〒102-0094 東京都千代田区紀尾井町1-3 東京ガーデンテラス紀尾井町3階 電話 03-6272-3734

Copyright (C) 2016 All Rights Reserved.

Log in with your credentials

Forgot your details?